Queen

Ben jij spontaan en enthousiast? Heb jij humor, een goed gevoel voor ritme én do you just love the Summer? Geef je dan nu op om het gezicht te worden van Summer Festival 2018. Word Summer Queen!

Wat moet je doen?
Je naam, telefoonnummer en je leeftijd e-mailen naar info@summerfestivaldoetinchem.nl. Aansluitend stuur je voor 1 mei een filmpje/vlog op, waarin jij laat zien dat jij Summer Queen 2018 moet worden.

Tot wanneer kun jij je opgeven?
Opgeven en je filmpje insturen kan tot 1 mei.

Welke data moet je vrijhouden?
 • 9 juni | Op vrijdagavond 9 juni maken we tijdens de sponsorenavond de nieuwe Summer Queen bekend. Je verschijnt in jouw zelf gekozen outfit, met twee vriendinnen op het podium en zal dan tot Queen worden gekroond in de Groeskamp in Doetinchem.
 • 7 juli  | Op zaterdag 7 juli sta jij de hele avond te stralen als Summer Queen op het Summer Festival.

 • Wie bepaalt of ik Summer Queen word?
  Het Summer Festival heeft een jury samengesteld bestaande uit vier sponsoren die jouw filmpje gaan beoordelen. Ze beoordelen jou op spontaniteit, enthousiasme, humor, gevoel voor ritme en op de passie jij uitstraalt om Summer Queen te worden.

  Mogen jouw vrienden en familie jou ondersteunen?
  Natuurlijk! Neem al jouw fans en support mee naar de Groeskamp.

  Kan ik wat winnen?
  Een super tof prijzenpakket, waaronder een prachtige kroon, een sjerp, een gezichtsbehandeling, kaarten en munten voor het Summer Festival en nog veel meer.

  Wat als ik niet ben verkozen tot Queen?
  Alle dames die zich op hebben gegeven (inclusief een filmpje hebben opgestuurd) ontvangen drie gratis toegangskaarten voor het Summer Festival.